Επικοινωνία

Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου

Γεώργιος Ανδρέου
Επίκουρος Καθηγητής
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
& Μηχανικών Υπολογιστών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση

Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας, Γραφείο 8
Κτίριο Δ, 4ος όροφος
Πολυτεχνική Σχολή
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
54124, Θεσσαλονίκη

2310 99 6118

Συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα

Το eeris προσκαλεί κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης να δηλώσουν συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες. Οι συμμετέχοντες/-ουσες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν την πλατφόρμα eeris. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει κατάλληλο μετρητικό εξοπλισμό που εγκαθίσταται στον ηλεκτρολογικό πίνακα του σπιτιού και παρέχει πρόσβαση στην εφαρμογή κινητού τηλεφώνου eeris. Μέσω της εφαρμογής, οι συμμετέχοντες/-ουσες θα μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, αλλά και μέσω εβδομαδιαίων αναφορών, για την ενεργειακή κατανάλωσή τους, με στόχο να μάθουν πότε καταναλώνουν περισσότερο, ποιες συσκευές ευθύνονται γι’ αυτό, κ.α. Επίσης, θα ενημερώνονται για τις συμπεριφορές που πρέπει να αλλάξουν ώστε να εξοικονομήσουν ενέργεια, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

× × ×

Σας ευχαριστούμε για το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε για το πιλοτικό μας πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη δεχτεί πολύ μεγάλο αριθμό αιτήσεων συμμετοχής. Μπορείτε παρόλα αυτά να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας για να μπουν στη λίστα αναπληρωματικών συμμετεχόντων ή στη λίστα για αντίστοιχες μελλοντικές δράσεις.

 

 

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το ΑΠΘ θα γίνει αποκλειστικά για τις ανάγκες της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος πιλοτική εφαρμογή στο πλαίσιο του προγράμματος "eeRIS – ένα οικιακό σύστημα πληροφόρησης για την ηλεκτρική ενέργεια". Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται και διατηρούνται για ένα μήνα μετά τη λήξη υποβολής των υποψηφιοτήτων. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την Πολιτική Προστασίας του ΑΠΘ από τον παρακάτω σύνδεσμο: www.auth.gr/sites/default/files/politiki_prostasias_apth.pdf